top of page
esküvőszervező
Magamról: Welcome

Rólam

„A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság.”

(Abraham Johannes Muste)

Hálás vagyok, mert boldog feleség és két csodálatos gyermek édesanyja lehetek.

Rengeteg tapasztalat vezetett el engem oda, hogy megbecsüljem mindezt és megtanuljam a család igazi értékét.

Számomra egy esküvő nemcsak egy megható, romantikus, varázslatos pillanatokkal teli esemény, nem csak a gyönyörű ruhák és lélegzetelállító dekorációk helyszíne, hanem sokkal több annál: egy pár életében ez az első nagy mérföldkő a családhoz vezető úton.

Miért választottam az esküvőszervező szakmát? Mert imádom az esküvőket és a szervezés izgalmát. Lenyűgöznek a finom részleteket rejtő momentumok. Azonban ezeken túl legfőbb célom és küldetésem az, hogy segítselek Benneteket az általatok megálmodott boldog család és örömteli házasság megvalósításában.

Polacsekne Kovago Ildiko eskuvoszervezo budapest
Magamról: About

Polacsekné Kővágó Ildikó

esküvőszervező Budapest területén és vidéken 

Hiszem, hogy a házasság valódi érték és az esküvő mélyen átélt pillanatok láncolata. Megtiszteltetés számomra, hogy esküvőszervezőként ennek részese lehetek és segíthetek minden hozzám forduló párnak abban, hogy a Nagy Naphoz vezető út örömteli legyen.
 
Tudom, hogy az álomesküvő gyönyörű és magasztos pillanatai mögött rengeteg feladat és kihívás bújik meg. Egy esküvőszervező feladata, hogy alaposan átgondolja, előre megtervezze ezeket a részleteket és kreatívan, rugalmasan kezelje a felmerülő kihívásokat.  

Szeretnék varázslatos pillanatokat teremteni számotokra, mellettetek állni és levenni a vállatokról a szervezés és tervezés minden terhét, hogy Ti átadhassátok magatokat az örömteli készülődésnek, átélhessétek a Nagy Nap minden momentumát és elindulhassatok együtt azon a közös úton, melyet megálmodtatok magatoknak. 

Magamról: Text

Számomra nincsenek sablonok, csak álmok, amelyekből szívből, őszinte szeretettel varázsolok egy emléket Számotokra és a vendégeitek számára.

Magamról: Text

 

Polacsekné Kővágó Ildikó

esküvőszervező Budapest területén és vidéken

az ENJOY Wedding megálmodója

Magamról: About
Kedves szavak párjaimtól...
Nagyon nehéz lenne összefoglalni és átadni azt, amit Ildi jelentett nekünk az elmúlt év során. Minden szerepben ott volt mellettünk: barátnő, családtag, profi szakember. Számokban, szavakban szinte kifejezhetetlen. Egészen biztosan elvesztünk volna az esküvők tengerén nélküle :). Talán a legjobban az fejezi ki, hogy míg más párok mindig "panaszkodnak", hogy egy pillanat alatt elrepült a nagy napjuk (mert annyi mindennel kell foglalkozni), a mi esetünkben nem rohant az idő, minden részletet átélhettünk, mert Ildi a háttérben gondoskodott mindenről. Több szolgáltató is jelezte, hogy még soha nem volt szerencséjük ilyen tökéletes szervezővel együtt dolgozni :), így ez nem csak a mi véleményünk :).

Klaudia&Ákos

Gyere és pillants bele az általam szervezett esküvők hangulatába!

eskuvoszervezes kepek
bottom of page