top of page
eskuvoszervezes-arak
Ajánlatok: Welcome

Esküvőszervezés árak, csomagajánlatok

Örömteli pillanatok. Megálmodott valóságok.

Hiszem, hogy az általam nyújtott szolgáltatásnak értéke van, nem ára, amely számokban és pénzben nem kifejezhető.

Számtalan lehetőség közül választhattok ajánlataim közül az egy alkalmas tanácsadástól kezdve a teljes körű esküvőszervezésig. Amennyiben teljesen egyedi igényeitek vannak, nyitott vagyok arra is. Keressetek bizalommal!

Fontos tudnotok, hogy független esküvőszervező vagyok. A korrektség és átláthatóság jegyében fix árakkal dolgozom, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatóktól bekért árajánlatokra nem teszek jutalékot. Hiszem, hogy így tudom igazán a Ti érdekeiteket képviselni és valóban azokat a szolgáltatókat ajánlani Nektek,  akik a Ti személyiségeteknek, elképzeléseiteknek és lehetőségeiteknek a leginkább megfelelnek. 

Ajánlatok: Event Services
eskuvoszervezes-arak

Tanácsadás

1 alkalmas konzultáció

Ha önállóan szervezitek az esküvőtöket, de rengeteg megválaszolatlan kérdésetek van és egy profi tanácsára van szükségetek.

Ára: 14.000 Ft/óra

eskuvoszervezes-arak

Veletek a

Nagy Napon

A nagy nap helyszíni lebonyolítása

Ha csak a szervezési időszak végén az utolsó símításokban és az esküvő napjára szeretnétek a segítségemet kérni.

Ára: 180.000 Ft-tól

eskuvoszervezes-arak

Veletek a

Nagy Napig

Csak szervezés lebonyolítás nélkül

Ha szükségetek van egy tapasztalt szakemberre, aki az esküvő napjáig segít Nektek a szervezésben.

Ára: személyre szabott ajánlat

 

eskuvoszervezes-arak

Együtt az úton

Részleges esküvőszervezés

Ha bizonyos részfeladatokat szeretnétek rám bízni vagy elkezdtétek szervezni az esküvőt, de úgy érzitek, mégis segítségre van szükségetek.

Ára: személyre szabott ajánlat

eskuvoszervezes-arak

Végig együtt az úton

Teljes körű esküvőszervezés

Ha szeretnétek, hogy a tervezés első lépéseitől az utolsó pillanatig mindenben támogassalak Benneteket.

Ára: személyre szabott ajánlat

eskuvoszervezes-arak

Léleköröm

Teljes körű esküvőszervezés lelki felkészítéssel

Ha az esküvőszervezés időszaka alatt szeretnétek tudatosan felkészülni a közös életetekre egy párkapcsolati szakértő támogatásával (6 alkalmas tanácsadás).

Ára: személyre szabott ajánlat

Esküvőszervezés árak

Kíváncsi vagy rá? Kérj ajánlatot!

Minden esküvő egyedi a maga nemében, ezért a személyre szabott árajánlatot a megálmodott részletek ismeretében tudom elkészíteni. 

Ajándék utalvány

Az ajándék utalvány kiváló meglepetés bármely alkalomra azoknak a pároknak, akik épp az esküvőjüket tervezik. Az általad választott értékben bármelyik szolgáltatásomra felhasználható 1 éven belül. Vedd fel velem a kapcsolatot és egyezztessünk a részletekről!

Ajándék Utalvány 2024-2.jpg
AdobeStock_380675470_edited.jpg

Esküvői tanácsadás

 

Ha már elkezdtétek saját magatoknak a szervezést, azonban elvesztetek a rengeteg tennivaló és információ között. Egy személyes találkozó keretén belül választ kaphattok minden felmerülő kérdésetekre, végigbeszéljük a szervezés menetét és számos tanáccsal tudlak ellátni Benneteket annak érdekében, hogy elkerüljétek a lehetséges buktatókat és megkönnyítsem a szervezés további menetét.

 

A Nagy Nap helyszíni lebonyolítása

Szeretnétek magatok szervezni az esküvőtöket, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne egy tapasztalt és precíz szakemberre, aki az utolsó hetekben átnézi és rendszerezi a tennivalókat, majd az esküvőtök napján az első pillanattól a végéig figyel az apró részletekre is és elsimítja a felmerülő problémákat, miközben Ti szeretnétek örömmel megélni a nap minden egyes csodálatos pillanatát

eskuvoszervezes-arak
Ajánlatok: About

Személyes találkozó

Egy könnyed, személyes egyeztetés alkalmával átbeszéljük hogyan álltok az esküvőtök szervezésével és „finomhangoljuk" a részleteket.

Részletek egyeztetése

Közösen bejárjuk a kiválasztott helyszínt és minden részletesen átbeszélünk.

Forgatókönyv

Véglegesítem a forgatókönyvet és annak részleteit kommunikálom a szolgáltatók felé.

Szolgáltatók koordinálása

Az esküvő napját megelőzően egyeztetek a szolgáltatókkal, majd a Nagy Napon a legelső előkészületek idejére érkezve folyamatosan irányítom, ellenőrzöm a munkájukat.

Egész napos jelenlét

Összehangolom a Nagy Nap eseményeit, hogy minden a megfelelő időben a megfelelő helyen legyen és a háttérben megoldom a felmerülő kihívásokat, így számotokra gondtalanná válik az esküvőtök napja.

Buli utáni teendők

Amennyiben szükségetek van a jelenlétemre, akár hajnalig maradok, elintézem a kifizetéseket és segítek az összepakolásban is. 

Ajánlatok: List


Engedjétek meg, hogy átvegyem a Nagy Nap levezénylésével járó feladatokat és feledhetetlenné varázsoljam Számotokra ezt az alkalmat!

Ajánlatok: Text

Részleges vagy teljes körű esküvőszervezés

Szeretnétek gondtalanul készülődni szerelmetek egyik legfontosabb napjára, miközben én akár a tervezés első lépéseitől az utolsó pillanatig mindenben támogatlak Benneteket. A Ti kéréseiteknek megfelelően, szívvel-lélekkel és maximális odafigyeléssel előkészítem és lebonyolítom ezt a felejthetetlen és különleges alkalmat, hogy Ti úgy éljétek meg a Nagy Napot, mintha Értetek megállt volna az idő!

eskuvoszervezes-arak

Mivel elengedhetetlen a kölcsönös szimpátia és bizalom, így az első személyes találkozás alkalmával egy kötetlen beszélgetés keretében megismerjük egymást, meséltek Magatokról és az esküvőtökkel kapcsolatos elképzeléseitekről. 

Együtt megtaláljuk a számotokra tökéletes helyszínt, amit közösen bejárunk, majd intézem a kiválasztott helyszín foglalását is.

Részletesen egyeztetünk az egyedi igényeitekről, majd kreatív ötletekkel, tanácsokkal és javaslatokkal segítek Nektek különlegessé, személyessé tenni a Nagy Napot. 

Megkeresem a legprofibb és az elképzeléseitekhez legmegfelelőbb szolgáltatókat, akik közül Ti választhattok; én elintézem velük a papírmunkát, összehangolom a feladataikat és végig tartom velük a kapcsolatot.

Kezelem az összes felmerülő szervezési teendőt, elintézem a szolgáltatókkal történő elszámolásokat.

Örömmel segítek a dekorációk, meghívók, menük, ruhák, köszönőajándékok, zenék stb. kiválasztásában.

eskuvoszervezes-arak
eskuvoszervezes-arak

Elkészítem a részletes menetrendet, összeállítom a költségvetést, így segítek abban, hogy ne lépjétek túl az anyagi kereteteket.

Elkészítem a Nagy Nap részletes forgatókönyvét.

Bármikor és bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulhattok hozzám segítségért személyesen, telefonon vagy email-ben.

A várva várt napon személyesen veszek részt és bonyolítom le a Ti megálmodott csodátokat. Elsők között érkezem, hogy minden és mindenki a kellő időben, a megfelelő helyen legyen. A kiválasztott szolgáltatókkal együtt, háttérből, a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással felügyelem az események gördülékenyen menetét.

Veletek leszek az első lépésektől az utolsókig, végig fogom a kezeteket és vezetlek benneteket ezen az úton, hogy minden az elképzeléseitek és vágyaitok szerint alakuljon.

eskuvoszervezes-arak
Ajánlatok: Event Services

Lehetőségetek van részleges esküvőszervezést is kérni a szervezés aktuális készültségi fokának és saját lehetőségeitek tükrében. Örömmel vállalom a részfeladatok megoldását is.

Forduljatok hozzám bizalommal és az esküvőtök szervezése egy vidám hangulatú, boldog, kiegyensúlyozott utazássá válik!

Ajánlatok: Text

Lelki felkészítés

Kiegészítő ajánlat a tudatos közös életetekhez

Nektek ajánlom, ha…
Szeretnétek tudatosan, lélekben is felkészülni a közös életetekre, mélyen átélni a házassági eskü minden szavát, hatékonyan megoldani a párkapcsolati kríziseket és egy harmonikusan működő párkapcsolatot felépíteni, amely egymás feltétel nélküli szeretetén alapul. Valamint fontosnak tartjátok, hogy tudatosan felkészüljetek a babavárás időszakára és a szülésre, szeretnétek megkönnyíteni a gyermeteket születése utáni időszakot illetve eligazodni a gyereknevelés labirintusában.

eskuvoszervezes-arak
Ajánlatok: About

Minden pár egy örömteli közös élet reményében lép szövetségre egymással. Harmonikus, boldog párkapcsolatot szeretnének és minden tőlük telhetőt próbálnak megtenni, hogy majd gyermekeiknek is a lehető legtöbbet, legjobbat tudják adni, mely által egy kiegyensúlyozott gyerekkort biztosítanak számukra. Azonban a valóságban ezt koránt sem olyan könnyű megvalósítani! Nem egyszerű eligazodni a házasság és a gyereknevelés labirintusában. Gyakran belefuthatunk zsákutcákba, önkéntelenül is lemásoljuk a szüleinktől hozott mintákat, programokat.

 

Az esküvőszervezés területén egyedülálló módon számomra nem csak az fontos, hogy az esküvőtök napja illetve maga a szervezés időszaka örömteli legyen, hanem ezen túlmutatóan is szeretnélek támogatni Titeket.

 

Professzionális együttműködő partnereimmel: Bernáth Krisztina párkapcsolati szakértővel és Hamar-Szelényi Éva baba-mama szakértővel (Szelényi Anya Akadémia), más-más területen, de ugyanazért a célért dolgozunk: az örömteli házasságokért, kiegyensúlyozott gyerekekért, boldog családokért.

Így közösen, egy csapatként, több területen együttesen támogatva Benneteket, tudunk segíteni álmaitok, vágyaitok megvalósításában. 

Ajánlatok: Text

Esküvő előtt és után

Családi rendezvények

Az ENJOY Wedding örömmel vállalja egyéb családi események megszervezését is, hiszen az élet boldog mérföldköveinek megünneplése nem ér véget az esküvőknél.

eskuvoszervezes-arak
Ajánlatok: About

Keresztelő

Babaváró buli

Születésnap

Házassági évforduló

Házavató

Kerti party

Ballagás

Diplomaosztó

Ajánlatok: List

Bármilyen a Ti egyedi igényeiteknek megfelelő rendezvény kapcsán keressetek bátran!

Ajánlatok: Text
bottom of page